ZinenZenheader
ZinenZenknoppenrij2
ZinenZenknoppenrij2 knophomeneg ZinenZenknoppenrij2 knopartikelneg ZinenZenknoppenrij2 knoppraktijkneg ZinenZenknoppenrij2 knoplevensneg ZinenZenknoppenrij2 knopcontactneg ZinenZenknoppenrij2
Vervolgpaginasfonds
Vervolgpaginasfonds Vervolgpaginasfonds
 

TEAMCOACH & ZINGEVINGSCOACH

Begeleiding bij zingeving, omgaan met verlies en verandering, (her)vinden van inspiratie. Individueel en in teams.

ZINGEVINGSCOACH

Ieder mens wil een positieve betekenis geven aan zijn leven. Ieder mens verlangt ten diepste naar een zinvol leven. Wanneer men zinvol bezig is en zinnige dingen doet, opent zich een onuitputtelijke bron van motivatie en creativiteit.

In veel levensverhalen zijn er evenwel perioden dat men zich verward voelt. Dat men het gevoel heeft van zinloosheid. Dat men zich afvraagt of men nog met de goede, zinnige dingen bezig is. Men kan zich geblokkeerd voelen. En verwarring rond zin - en betekenis gaat regelmatig gepaard aan frustraties.

Wouter ter Braake begeleidt mensen bij het ontrafelen en herscheppen van hun levensverhalen. Hij helpt mensen en teams pijn in de ogen te (durven) kijken en mede daardoor bezieling te (her)vinden.

Zijn begeleidingsstijl is ontspannen, daadkrachtig, speels, praktisch en dialogisch. Hij helpt mensen om in de onvolledigheden, kwetsbaarheden en pijnpunten van hun levensverhaal positieve mogelijkheden te ontdekken. En helpt hen een nieuw bemoedigend perspectief te zien.

TEAM - EN ORGANISATIEBEGELEIDER

Wouter ter Braake is gekend als trainer persoonlijk leiderschap en ondersteuner van (management)teams. Hij verstaat de kunst om een respectvolle en veilige sfeer te scheppen waarin mensen constructieve confrontaties durven aangaan en bereid zijn in hun ‘innerlijke spiegel’ te kijken. Zijn aanpak staat garant voor diepgang, betrokkenheid en inspiratie.

Vanaf september 2011: Zin en Zen

Vanaf 1 september 1998 tot september 2013
trainer/coach/adviseur bij Gerrichhauzen & Partners

1994 tot 1998
adjunctdirecteur dienstverlening in kantoor Tilburg van de NWR

1991 tot 1994
organisatieadviseur en (vanaf eind 1993) hoofd van de advies – en onderzoeksgroep van de NWR in Schiedam

1984 tot 1991
opleider en opleidingsontwikkelaar

1980 tot 1984
bewonersbegeleider bij sloop- en renovatieprojecten in Rotterdam

E-mail: wouter@zinenzen.nl

Telefoon: 06-11332620

 
knopartikelneg1 knopartikelneg knoppraktijkneg1 knoppraktijkneg knoplevensneg1 knoplevensneg