ZinenZenheadervervolg
ZinenZenknoppenrij2
ZinenZenknoppenrij2 knophomeneg ZinenZenknoppenrij2 knopartikelneg ZinenZenknoppenrij2 knoppraktijkneg ZinenZenknoppenrij2 knoplevensneg ZinenZenknoppenrij2 knopcontactneg ZinenZenknoppenrij2
Vervolgpaginasfonds
Vervolgpaginasfonds Vervolgpaginasfonds

Reacties deelnemers coaching

Zelfvertrouwen en een baan

De coaching van Zin en Zen bracht mij inzicht, zelfvertrouwen en de juiste handvatten om mijn sollicitatiegesprek in te gaan. Met de coaching van Wouter leerde ik wat de oorsprong is van mijn belemmerende gedragspatronen en hoe ik mezelf op een ontspannen manier meer mag laten zien tijdens een gesprek in een professionele setting.

De aanpak van Wouter vond ik doelgericht, inspirerend, professioneel en vertrouwd. De afwisseling van coaching en rollenspellen bracht mij bewustwording in mijn gedrag en het toepassen van de juiste gesprekstechnieken. Door deze aanpak was ik op de juiste vragen voorbereid en wist ik me te verbinden met mijn gesprekspartners. Wouter is een professional in hart en nieren en ik ben hem enorm dankbaar voor het terug vinden van het vertrouwen in mijzelf en het voeren van een succesvol gesprek. Het heeft mij een baan opgeleverd!

Energie om mijn pad in te slaan

De coaching van zin en zen bracht mij inzicht in wie ik ben en in mijn wensen, doelen, angsten en passies. Deze bewustwording doorbrak een spiraal van denken waarin ik vastzat. Het bracht me energie om een pad in te slaan naar het verder uitwerken en behalen van wensen en doelen, zowel op werkgebied als in mijn privé-situatie.

De aanpak van Wouter is gepassioneerd. Hij is enthousiast, raakt de kern van zaken en heeft veel kennis in huis die vaak gestoeld is op eigen ervaringen, wat kracht bijzet aan zijn manier van coachen, vind ik. Wouter gaf me een vertrouwd gevoel waardoor ik me open durfde te stellen. Tijdens de coaching heeft hij gebruik gemaakt van een methode die mooi aansloot bij mijn coachingsvraag. We gebruikten dit als houvast, maar wat ik er positief aan vond, was dat we niet de methode aan het afwerken waren, maar zeker ook buiten die kaders aan het werk waren, zonder het doel uit het oog te verliezen.

(Zelf)inzicht en vertrouwen

De verschillende paden (de methode) die Wouter bewandelt maakte hem de gids op de reis van mijn hoofd naar mijn hart. Tijdens onze tochten (coachsessies) liet hij veel van de omgeving zien. Vaak bleek een onbekende wereld verscholen achter gebaande wegen. Hij heeft hierdoor mijn landschap verrijkt en het heeft een langdurig effect hoe ik dingen ervaar. Mede door de toepassing van meditatie ontstond rust en ruimte in mij. Hij bracht mij zo op een nieuw pad van (zelf)inzicht en vertrouwen. Ik ben Wouter er dankbaar voor dat ik mijn (veer)kracht, verbinding en gemoedsrust heb hervonden.

Confrontatie op een respectvolle wijze

Het coachtraject Zin en Zen is mij uitstekend bevallen. Wouter inspireert en hij confronteert op respectvolle wijze. Hij heeft oog voor de actualiteit van zijn gesprekspartner en biedt passende en praktisch toepasbare instrumenten. Deze zijn goed bruikbaar om doorbraken te realiseren en dromen in praktijk te brengen.  Resultaat is vaardigheid om balans te creëren en te behouden en een nieuw, wervend perspectief. Wouter, enorm bedank voor je energie en inspiratie.

Minder negatief over mijzelf

De coaching bracht mij een verdiept inzicht in mijn persoonlijke drijfveren, mijn talenten en mijn blokkades. De oorsprong van gedrag heb ik kunnen terugvinden. Vervallen in onzekerheid en twijfel heeft plaatsgemaakt voor bewustwording en leren omgaan met valkuilen. Belangrijkste effect is minder negatief zijn over mijzelf en meer licht laten schijnen op de dingen die wel goed gaan. Wouter trekt meer laatjes open dan bij aanvang gedacht. Door vragen te stellen kom ik zelf in de ontdek-modus. Sommige uitstapjes naar de spirituele wereld bevallen me, andere staan te ver bij me vandaan. Daar trekken we samen de grens.

Meer gericht op mensen

Dank voor je co-creatie van mijn prachtige opdracht. Veel van de verzamelde wijsheid uit de afgelopen jaren, en specifiek het afgelopen jaar, kan ik hier doorgeven. Dat voelt bijzonder en bijzonder goed. Regelmatig denk ik nog aan onze gesprekken hierover, met een glimlach op de lippen. Zo gaaf. Dat wilde ik met je delen. Wil me hier in de toekomst ook meer op toeleggen, minder op de inhoud en meer gericht op mensen in veranderprocessen en het benutten van ieders potentieel.

Lef, uniciteit en essenties

De coaching van ZinenZen heeft me meer lef gebracht om vanuit mijn eigen uniciteit te werken. De aanpak heb ik als inspirerend ervaren en steeds doorgaand naar de essenties.


Rust, inzicht en bewustwording

De coaching bracht mij rust door het besef dat je niet altijd iets moet. Inzicht waar bepaalde gedragspatronen vandaan komen en daardoor kan ik mijn gedrag beter sturen. Bewustwording van het feit dat hoe gedrag wordt ervaren, vaak te maken heeft met projectie van het eigen gevoel en dat dit voor iedereen geldt. De aanpak van Zin en Zen heb ik ervaren als open, eerlijk, vertrouwd en opbouwend. Met veel warmte denk ik terug aan de gesprekken met Wouter. Op natuurlijk wijze weet hij pijnpunten bloot te leggen, om die vervolgens om te bouwen naar verbeterpunten. Het traject heeft een goede opbouw; ik voelde me letterlijk verlicht aan het einde van het laatste gesprek. Wouter, bedankt.

Belangrijke besluiten durven nemen

Wouter is een betrokken coach. Er zit een duidelijke opbouw in zijn aanpak wat prettig is. Vooral het afsluiten met een vooruitblik, om te bekijken wat je met de opgedane inzichten in de toekomst kan doen, zorgt ervoor dat je er ook echt mee verder kan!  Hij maakt in zijn aanpak gebruik van diverse instrumenten. Sommige methodes voelden in eerste instantie wat zweverig, maar leidden in korte tijd tot verrassend concrete resultaten. Door Wouter heb ik belangrijke besluiten durven nemen en meer inzicht gekregen in mijn wensen voor mijn toekomstige loopbaan.

Bewuster keuzes maken en me daar ook goed bij voelen

Toen ik begon aan het coachtraject was ik zoekende naar een invulling van mijn leven, zowel privé als in mijn werk, waarbij ik me weer enthousiast kon gaan voelen. Wouter heeft me met verschillende opdrachten aan het werk gezet om dingen boven water te krijgen die gaandeweg de jaren waren weg gestopt. Door daar mee aan de slag te gaan kon ik bewuster keuzes maken en me daar ook goed bij voelen. Wouter doet dat op een manier waardoor je diep kan gaan, omdat hij je dat vertrouwen geeft en er ook niet voor schroomt om zijn eigen gevoelsleven met je te delen.

Balans en een nieuw wervend perspectief

Het coachtraject Zin en Zen is mij uitstekend bevallen. Wouter inspireert en hij confronteert op respectvolle wijze. Hij heeft oog voor de actualiteit van zijn gesprekspartner en biedt passende en praktisch toepasbare instrumenten. Deze zijn goed bruikbaar om doorbraken te realiseren en dromen in praktijk te brengen.  Resultaat is vaardigheid om balans te creëren en te behouden en een nieuw, wervend perspectief. Wouter, enorm bedankt voor jouw energie en inspiratie.

Gegroeid zelfvertrouwen bij sollicitaties

De coaching van Zin & Zen heeft mij geleerd om in sollicitatiebrieven mijn persoonlijkheid naar voren te brengen. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan MET hoe ik mezelf meer kan laten zien tijdens gesprekken op m’n werk. Door de coaching is mijn zelfvertrouwen hierin gegroeid.

De aanpak van Wouter vond ik erg goed. Hij heeft een fijne, doelgerichte aanpak, waarbij hij altijd zonder oordeel naar mijn verhaal keek.

Meer rust in mij hoofd

De coaching van Zin en Zen heeft me opgeleverd dat ik rustiger ben geworden in mijn hoofd en dat ik meer kan relativeren. Ik zet daarom sneller mijn grenzen neer. Ik stel me anders op naar mijn afdeling, meer als manager ook in mijn formele positie. Ik ben naar de medewerkers kritischer geworden en leg bewust verantwoordelijkheden bij hen neer op basis van heldere afspraken. Ik zet me meer in voor dat het goed loopt tussen de mensen op mijn afdeling. En in het algemeen ben ik rustiger geworden in mijn optreden.

Wouter heeft door vragen te stellen het maximale uit me gehaald en hij weet op een rustige manier goed over te brengen wat er speelt, zodat ik me daar op kan beraden. Mede door zijn aanpak ben ik in het geheel open geweest en was er een vertrouwensband.

Vervolgpaginasfonds
Vervolgpaginasfonds